tiistai 14. joulukuuta 2010

Valkea Joulu....

Jo toukokuussa se keksittiin...meidän luokka värkkää pöydän joulumyyjäisiin! Ja kun toukokuuta kerran elettiin, tottahan toki hyräiltiin Vain valkeata Joulua...! ☺ Siinäpä samalla tuli teema myyjäisiimme!
Syksyn aikana idea kasvoi ja kehittyi niin, että itsenäisyyspäiväviikolla meillä oli myyjäispöytä koulun avoimien ovien tilaisuudessa. Tuotteita väsätessä tuli samalla suoritettua sekä tuotesuunnittelun, että kulttuurilähtöisen valmistamisen näytöt. Näyttötilaisuus oli koululla myyjäisten yhteydessä.


Ajatuksena meillä oli, että harmonisen kokonaisuuden saavuttamiseksi pidättäydytään vain yhdessä värissä tuotteissa...valkoisessa. Toinen pääväri oli hopea. Muotona lumihiutale sopi kokonaisuuteen hienosti!


Erilaisia tuotteita syntyi todella runsas määrä. Käsin painettua kangasta löytyi aika monesta...liekö syynä koko syksyn jatkunut kankaanpainokurssi. ;)
Sekä kokonaisuus, että tuotteet erikseen saivat kovasti kiitosta ja näytöstäkin suoriuduttiin lähestulkoon täysin pistein! 


Yksi artikkeli vain myytävistä tuotteista puuttui... Väsäsimme pikaisesti itsellemme valkoiset tonttulakit prodeeratuilla nimillä varustettuina...näitä olisi halunnut ostaa yksi jos toinenkin valkoisen joulun ystävä.


Meille tuo koulun myyjäistapahtuma ei tietenkään riittänyt, vaan varasimme pari pöytää myös Loimaalta Sarka-museon joulumyyjäisistä. Ja siellä kävikin sunnuntaina muutaman tunnin aikamoinen vilske ja vipinä.
Hämärässä aulassa, suurten ikkunoitten edessä, joista avautui upea talvinen maalaismaisema, pöytämme tuli hienosti esiin hohtavana ja kimmeltävänä keräten ihmisiä ympärilleen.


Ja ennen kuin tämä urakka oli saatu kokonaan vietyä läpi, syntyi jo seuraava idea...kun kerta toukokuussa mietittiin joulua, miksei joulukuussa voisi miettiä kevättä ja myyjäisiä keväisessä puutarhassa teemalla Puutarhajuhlat! Eli niitä odotellessa...☺


2 kommenttia:

  1. Kaikin puolin teillä oli kyllä upea myyjäispöytä! Kauniita, huolellisesti ja taidolla valmistettuja tuotteita :)

    VastaaPoista
  2. Hih, mielikuvilla kun on suuri vaikutus meihin jäin hymyilemään että helteissä talvea miettien...lämpömittari on varmaan näyttänyt kivaa lukemaa:) Kauniit myyjäiset, ihanasti toteutettu ! Valkoisen teema on tosi onnistunut!

    VastaaPoista