maanantai 2. toukokuuta 2011

Huovutuksia ja kirjontaa

Tältä näyttää minun huovutettu ja kirjailtu tuoteperheeni.
Suunnitelmat oli alun perin jotain aivan muuta ja paljon suurempaa, mutta jälles yllättäin aika tuli vastaan ja oli pakko vähän oikoa paikoin.


Valmiiksi näyttelyymme ehti kolmiosaisen seinävaatteen keskimmäinen osa, johon tein trapuntokirjonnalla ruusun.


Ja tietty vähän helmiä piti kanssa saada mukaan!


Tämä trapunto vei mun sydämen aivan täysin...nyt päässä pyörii vaan tonneittain ajatuksia missä tuota ihanuutta voisi käyttää! 

Pikkunen tyyny sai pitää mukavan rosoiset, huovutetut reunat näkysällä ja kylkeensä se sai villakangassuikaleesta tehdyt ruusut. 


Villan väliin olen huovuttanut rosaa silkkikangasta...siksi ruusujen terälehdet hiukan punertaa.


Torkkupeitosta tuli vähän liian paksu ollakseen mukava ja pehmeä, mutta kun ei mene liian lähelle, näyttää sekin ihan hyvältä! ;)

Ja jotta tuotteista tulisi oikeasti perhe, myös peiton kahdessa kulmassa on ruusut. Nuo ruusut sai myös vähän aluslehtiä...tarkoitus oli tehdä enemmänkin nauhakirjontaa, mutta jotenkaan se ei näyttänytkään ihan siltä kuin suunnittelin ja niinpä jäi toteuttamatta.


 Tuoteperheeni ulkopuolelta näyttelyymme pääsi mukaan myös tämä pinkki kokeilu.
Kun tasohuovutus tuli opittua, halusin testata myös jotain muuta ja tämä ruukku syntyi kaavahuovuttamalla.
Tällä tapaa sitä voisi tehdä myös vaikka hattuja ens talveksi! ;)Kevätterkuin,


3 kommenttia:

 1. Kauniita töitä jälleen! Itse menin samalla teemalla omassa blogissani tänään, joskin oma työni on aivan alkuvuoden satoa.

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan taulun olet Sinikka tehnyt!
  Tää huovutus ei oikeen ollu mun juttu...jo pelkästään siks että olen jonkun verran villalle allerginen ja kädet ihottumassa koko kurssin ajan vaikka yritin kuinka niitä suojata. Lisäks nenä ja kurkku oli tukossa koko ajan...aina kotimatkalla Johannan kanssa yskittiin karvapalloja! :D

  VastaaPoista
 3. Heh, onhan se vähän sellaista karvaista touhua tuo huovutus, mutta ei sitä villaa syödä kuulu! :D

  Itse olen ollut huomaavinani, että huovutukseen joko rakastuu palavasti tai sitten se ei herätä oikeastaan minkäänlaisia suurempia tuntemuksia. Itse taidan kuulua tähän jälkimmäiseen ryhmään, joskin huovutus sinänsä on minusta ihan kivaa. Ei vaan ensisijaisesti myöskään minun juttuni.

  VastaaPoista