tiistai 20. huhtikuuta 2010

Varjostinkurssi

Koulussa on tällä hetkellä menossa täydellä tohinalla, ehkä pienellä jännityksellä maustettuna, ensimmäisen näytön työt. Myös kevään etätehtävien palautuspäivät lähestyy, mikä osaltaa luo mukavaa säpinää aurinkoisiin päiviin.
Ollaan me silti ehditty oppia vähän jotain ihan uuttakin! Varjostinkurssi sai hauikset lujille, sormet verille, pään täyteen uusia ideoita ja ison hymyn huulille! :)
Vekkivarjostin oli kiva tehdä ja lopputuloksena sain mökille ihanan uuden pöytävalaisimen. Uuden valaisimen innottamana mökki sai myös uudet verhot, joista on kuvia tuolla mökkiblogin puolella. Mutta tässä tää varjostin:


Kurssilla aloitin myös pingotetun varjostimen ompelun, mutta se on vielä pahasti vaiheessa, joten sen esittelen vasta joskus vähän myöhemmin. :)

4 kommenttia:

 1. Ihania lamppuja! Niin haikeana katselen ja leueskelen juttujasi. Itse joku vuosi sitten Kankaanpäässä askarruttaja koulutuksessa vähän samantyylisiä juttuja tein. Nyt kun taas töissä, niin ei niin jaksa enää mitään tehdä, kun vielä kaikki viikonloput menee mökkeillessä Kainuussa, varsinkin kesä aikaan.
  Kivasti olet kirjoitellut ja kuvaillut blogissasi!
  Ahkeraa ja antoisaa opiskelua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Kiitos Elämän Helmiä!
  Tiedän niin hyvin tuon tunteen kun työt haittaa harrastuksia! ...nyt olenkin ihan ihmeissäni opiskellessa kun kaikki ne kivat jutut joita ennen yritin ehtiä harrastaa, onkin se, mihin pitää panostaa ja mille on oikein varattu aikaa! :)

  VastaaPoista
 3. Beautiful blog!
  Kisses and regards from Croatia.
  Zondra Art

  VastaaPoista