torstai 27. toukokuuta 2010

Ekan vuoden viimeinen palautettava työ...

Nyt kun kaikki kirjalliset tehtävät on palautettu ja opinnäytetyö suoritettu hyväksytysti, on jäljellä enää plastisen sommittelun kurssin työ koululle kiikuttamista vaille valmis.
Plastinen sommitteluhan on kolmiulotteista sommittelua, eli vaihtoehtoina työlle oli reliefi, pienoisveistos, tilanjakaja tai mobile. Itse toteutin tuon viimeisen, eli mobilen.

Tehtäväksiannossa oli, että työ tehtäisiin mahdollisimman pitkälle kotoa jo löytyvistä ja/tai kierrätettävistä materiaaleista. Juuri ison rempan tultua kotona valmiiksi voitte kuvitella, että kaikki ylimääräinen roina on tarkasti siivottu nurkista pois, joten siksi tuon kierrätysteeman sain unohtaa samoin tein.
Käsityö ja askartelumateriaalit oli tietysti kaikki tarkasti tallessa, joten aluksi suunnittelin tekeväni paperinarusta kukkamobilen.Tuo kotoa löytynyt naru oli kuitenkin jotenkin liian tönkköä, eikä kukista tullut mielestäni kauniita ja niitä oli ikävä vääntääkin, joten siirryin seuraavalle laatikolleni.
Sieltä löytyi huovutusvillaa ja -neulain. Eikä liene yllätys että vaaleanpunaista villaa oli pariakin eri sävyä jemmassa! ☺Eli siitä sitten ruusuja huovuttamaan!
Ja kun vielä kaivelin "aarre"laatikoitan, oli päivänselvää, että myös helmiä ja timantteja pitää saada mukaan! Tuliko tää yllätyksenä?! ;)


No okei...tunnustan, että nuo "oksien" kärkiin kiinnitetyt timantit ostin vartavasten tätä työtä varten (Tiimarista 2,40 €!), mut ettehän kerro Ullalle! ;) Kaikki muu löytyikin sitte laatikoista...jopa tuo vihreänä versoava satiininauha. Mihinköhän tarkotukseen lie senkin joskus olen ostanut...kortteja varten varmaan.

Mut kun sitten nää kaikki härpäkkeet yhdistettiin riippumaan poikien vanhaan, nyt vihreällä päällystettyyn renkaanheittorenkaaseen (mikä sana!), syntyi:


Ihan 100 vuoden unen verran en jaksanut ruusuja huovuttaa, joten siksi on tyytyminen vain päiväuneen!
Ihanaa tehdä jotain näin pehmeää, ruusuista ja romanttista! ♥


1 kommentti:

  1. On se niin kaunis ja värimailmaltaan sopiva, että sopii mökkimme makkariin.

    Oot sä taitava ♥

    VastaaPoista